DRAMA: Marinu Visković prvo OPLJAČKALI, A ONDA JE DOŽIVELA SAOBRAĆAJNU NEZGODU!

Autor: blic.rs

Zabava

25.07.2018

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica je prezivela pravu dramu, a nakon što su joj nepoznati počinioci obili auto i pokrali je, ono što je usledilo ju je tek uplašilo.

 

Trust is knowing that we’re exactly where we are supposed to be in life.??

A post shared by Marina Viskovic? (@marina_viskovic_official) on Jul 15, 2018 at 3:32am PDT

Marina Visković je tokom proteklog vikenda doživela pravi pakao. Kada je došla u Crnu Goru, lopovi su joj iz automobila ukrali kofer pun stvari u kojima su bile skupocene cipele i haljine zbog čega je pevačica, kako saznajemo, doživela pravi nervni slom.

- Marina srećom nije imala nikakvih povreda, ali se dosta uplašila i nije joj bilo svejedno. Prvi put joj se desilo da doživljava peh za pehom pa je bila dosta nervozna. Međutim, nastup je odradila izuzetno profesionalno i niko nije ni znao šta joj se desilo. Kada se sve završilo dobro se isplakala u sobi i iz sebe je izbacila sav bes zbog svih događaja i potpuno se oporavila od svega. Prijateljima se poverila da je u svemu što joj se desilo najvažnije da je živa i zdrava - prepričava izvor za “Blic“.

I taman kada se oporavila od krađe, pevačica je u putu ka Priboju gde je imala koncert doživela saobraćajnu nezgodu kada joj je eksplodirala guma.

- Marina srećom nije imala nikakvih povreda, ali se dosta uplašila i nije joj bilo svejedno. Prvi put joj se desilo da doživljava peh za pehom pa je bila dosta nervozna. Međutim, nastup je odradila izuzetno profesionalno i niko nije ni znao šta joj se desilo. Kada se sve završilo dobro se isplakala u sobi i iz sebe je izbacila sav bes zbog svih događaja i potpuno se oporavila od svega. Prijateljima se poverila da je u svemu što joj se desilo najvažnije da je živa i zdrava - prepričava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading