NATAŠA POKAZALA KATJINU SOBU, a onda otkrila šta se u njoj DEŠAVA!

Autor:

Zabava

24.07.2018

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško razdoblje za pevačicu Natašu Bekvalac izgleda prolazi, i uz ćerke Hanu i Katju uspela je da prebrodi bračni brodolom sa Lukom Lazukićem koji je praćen nasiljem u porodici trenutno tema kojom se bavi i sud.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Pokazala sobu svojih ćerki... Nataša Bekvalac

Bekvalčeva, koja je očigledno sada posvećena karijeri i ćerkama odlučila je da pokaže sobu u kojoj najviše vremena provodi njena ćerka Katja koju je pre pet meseci dobila sa suprugom Lukom:

Foto: instagram.com/bekvalceva
Ovde uživaju Hana i Katja... Nataša pokazala sobu svojih ćerki
Foto: instagram.com/bekvalceva
Stolica za hranjenje čeka da Katja počne da sedi u njoj....

- Mi još uvek verujemo u bajke i zivimo je. Hvala što ste učinili da moje ćerke Katja i Hana uzivaju u svojoj sobici iz mašte. Budući da smo već u polusedećem položaju i da odbrojavamo dane kada krećemo sa pirinčanom kašicom, Katja u vašoj magičnoj stolici kreće sa prvim zalogajem. Divno je imati vas za prijatelje - zahvalila se Bekvalčeva firmi koja joj je opremila sobu za ćerke, a time otkrila i kako izgleda vreme koje provode u ovom prostoru.

 

Podsećanja radi, Nataša je nedavno imala prvi susret sa Lukom Lazukićem, ocem male Katje, kog je optužila za fizičko zlostavljanje u noći između 13. i 14. aprila kada joj je, kako je istakla, naneo lakše povrede. Oni su se sreli u sudu, a Nataša je Lukinu izjavu slušala samo pet minuta, nakon čega je napustila sud.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Dani sreće... Nataša i Luka

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading