(FOTO) Dok jedni BALAVE, drugi su ZGROŽENI SORAJINOM fotkom!

Autor:

Zabava

15.07.2018

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je nestala sa lica Zemlje, Soraja Vučelić se vratila na velika vrata i ponovo privlači veliku pažnju svojim provokativnim selfijima i snimcima na Instagramu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Soraja Vučelić redovno dobija pohvale, ali i kritike na račun njenog izgleda

Soraja Vučelić nedavno se našla u žiži javnosti kada je sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" deportovana u Crnu Goru, da bi se posle nekoliko dana, koliko je nije bilo na Instagramu, pročulo da je navodno prijavljen njen nestanak.

 

 

?

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Jul 14, 2018 at 8:15am PDT

 

Ona se posle nekoliko dana pojavila živa i zdrava i brzo je nastavila da oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama među kojima su se našli i oni koji su uputili niz kritika na njen račun kada je objavila fotografiju na kojoj su u prvom planu njene grudi.

"A jesi se, stara, izoperisala... Znači, strašno, pa jedva te prepozna" - iskritikovao ju je jedan pratilac koji je, očekivano, ostao bez odgovora, dok su drugi bili opčinjenim njenim izgledom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading