NE MOŽE DA SNIMI DUET S CECOM! Dženan: Možda bi mi glas tada zvučao suviše ženski?!

Autor:

Zabava

12.07.2018

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najangažovanijih i najaktivnijih pevača kada su spotovi i koncerti u pitanju, Dženan lončarević nastupio je sinoć na Zlatiboru i tom prilikom otkrio koliko je zahtevan, ali i da li poput svojih kolega svoj bend šalje kombijem, dok on putuje avionom.

RepublikaFoto: Promo foto
Da li će snimiti duet sa Cecom...Dženan Lončarević
Foto: Alibi
Svaki put napravi atmosferu za pamćenje... Dženan Lončarević

Dženan je sinoć pred ogromim brojem njegovih fanova održao nastup u diskoteci "Alibi", a odgovarao je na pitanja novinara o tome da li svoj bend tretira kao, na primer, njegov kolega Željko Joksimović koji je svojevremeno izjavio:"Neki će drumom, a neki ćemo avionom", misleći pri tom na to da on putuje luksuznije od ljudi koji za njega sviraju.

RepublikaFoto: Republika
On uvek ide avionom, a ostali kombijem... Željko Joksimović

-Ne verujem da je to Željko izjavio, a ja svakako uvek spavam sa svojim bendom - rekao je Dženan za emisiju "Ekskluzivno" i najavio zajednički nastup sa Cecom, a možda i duet sa Ražnatovićkom.

Foto: printscreen/instagram
Pored nje Dženan zvuči kao žensko... Ceca Ražnatović

- Naravno da bih rado snimio duet sa njom iako je moj glas često prikladniji za ženske pesme pa bi možda zbog tih visokih tonova na momente delovalo da Ceca izvodi pesmu sa koleginicom. Šalu na stranu, radujem se našem zajedničkom koncertu 28. jula na Biljanim izvorima na Ohridu - izjavio je Dženan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading