Ovo je neostvarena želja Nede Ukraden!

Autor:

Zabava

11.07.2018

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Neda Ukraden je tokom svoje blistave muzičke karijere duge više od pedeset godina snimila veliki broj hitova, održala bezbroj koncerata i stekla popularnost van granica naše zemlje. Iako se mnogima činilo da je ostvarila sve svoje profesionalne želje, pevačica je otkrila da, ipak, postoji nešto za čime žali.

Foto: ST/D.KADRIĆ
Neda Ukraden

- Oduvek je kod mene postojala želja da, zbog internacionalne popularnosti, učestvujem na Evroviziji! U vreme kada je izašla pesma "Zora je" nisu postojali internet niti "Jutjub", ali uprkos svemu, pesma je našla put do publike i van granica naše zemlje. U tadašnje vreme, to je bio ogroman uspeh i činjenica da nisam kao samostalni izvođač učestvovala na Evroviziji ostaće veliki žal za mene - kaže Neda i dodaje da nije isključeno da ispuni svoju želju.

- U svakom slučaju, bila bih zanimljiva pojava na Evroviziji! Ako ništa drugo, sigurno bih bila najstarija učesnica sa šokantnim nastupom - kaže pevačica kroz smeh, koja je početkom 80-ih pevala prateće vokale na evrovizijskom nastupu Seida Memića Vajte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading