RASKINULI AFRIKA I VOLKOV: Pevač koji je NE PODNOSI SVE OTKRIO!

Autor:

Zabava

10.07.2018

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika nedavno je "zaratila" sa Šakom Polumentom, a ispostaviće se da bi joj, što bi naš narod reko, bolje bilo da se "za dalekovod uhvatila" budući da je pevač sada počeo da iznosi detalje iz njenog privatnog života.

Foto: instagram.com/sandraafrika, sakopolumentaofficial
Vratio joj milo za drago... Sandra i Šako

Sve je počelo kada je Afrika nazvala Šaka "radnim pevačem" što u žargonu estradnih umetnika znači da je reč o muzičarima koji isključivo rade tezge za male pare i da nisu popularni. 

Kada je to čuo Šako je opleo po Sandri, a u emisiji "Ekskluzivno", otkrio je da Afrika više nije u vezi sa poznatim fudbalerom Vladimirom Volkovim. Njemu je novinar Božo Dobriša postavio pitanje vezano za Sandru, a on se pravio da ne zna o kome je reč.

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official
Šako nije znao ko je Sandra... Božo Dobriša i Polumenta

- Ko je to? A ko je to? - navodno nije znao Polumenta, a onda ga je Božo podsetio.

- Devojka našeg druga - nasmejao se voditelj, što je Šaku dalo šlagvort:

- Aaaa, devojka mog druga... Misliš devojka Volkova? Možda bivša?! Tako sam nešto čuo - izjavio je Šako, a potom nastavio opširno.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Šako otkrio njenu tajnu... Sandra Afrika

- Drugarice moja dobra, ja sam lepo rekao, kad pomeneš ime Šaka Polumente, ustani! Ja nisam neko ko će da se prepucava na TV-u, i da priča o tome... Ja njoj želim sreću, ništa nemam protiv nje. Prozvala me je, nema razloga da me proziva. Ja joj želim sreću, neka ide svojim tokom. Naravno, ja sam jedan brend koji ne može niko da obustavi! - objasnio je pevač.

Šako se ovde nije zaustavio, te je nastavio hvalospev o sebi:

- Pa verovatno što za nju nema posla na splavovima u Beogradu njenom, pa možda mi je to zamerila. Ja radni pevač? Svi su oni radni pevači, oni svi više od mene rade. Ja radim samo jedan splav u Beogradu. I ako ja radim stalno, i ako sam ja radni pevač? To ne razumem. Bogu hvala da radim svaki dan! Ta publika je pečat i ukras mog imena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading