EVO ŠTA SPAJA Milicu Pavlović, Anđelinu Džoli i Džordža Klunija!

Autor: Republika

Zabava

08.07.2018

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović trenutno uživa u izobilju prestižnog hotela u kome imaju priliku da uživaju najveće svetske zvezde. Atraktivna pevačica se slikala na krovu impozantne građevine, i to pored bazena, a pogled koji se odatle pruža ostavlja bez daha.

Naša zvezda je u Torontu odsela u hotelu "Thompson", koji u ovom gradu važi za jedan od najprestižnijih i najskupljih hotela, te su do sada tamo boravile i brojne svetske zvezde poput Bred Pita, Anđelina Džoli, Džulije Roberts, Džordža Klunija...

 

 

♥️

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Jul 7, 2018 at 1:54pm PDT

 

Ovaj hotel ima najlepši pogled na grad Toronto, a na samom vrhu se nalazi prelep bazen, u kome se zgodna Milica i slikala.

 

 

?

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Jul 7, 2018 at 1:47pm PDT

 

Hotel se nalazi u samom srcu King Street West ulice, koja je poznata po najboljim restoranima, galerijama, buticima. Inače, Milica na nastupima fanove oduševljava izvođenjem nove pesme "Kidaš me", koja je postala veliki hit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading