Zbogom Gastozze: Naida Gadžo u spotu i u "Zadruzi 2" sa pevačem koji "mesečari"

Autor:

Zabava

03.07.2018

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Mirko Plavšić i bivša devojka Nenada Marinkovića Gastozza, fitnes instruktorka Naida Gadžo stali su zajedno pred kamere u spotu za pesmu "Mesečar" koju je Mirko ekranizovao i koja na internetu već "grabi" ka prvom milionu po broju pregleda.

Foto: instagram.com/naida.naki
Naida Gadžo

- Goran Ratković Rale, Radenko Mitrović, Branislav Glušac i "Toxic" produkcija zaduženi su za numeru za koju već dobijam odlične reakcije a ništa manje nije zanimljiva ni uloga fitnes instruktorke Naide Gadžo koja se pojavjuje u spotu - kaže Mirko koji je tokom prve sezone zavoleo rijaliti "Zadruga".
-O tome da će Naida učestvovati u "Zadruzi 2" saznao sam iz pojedinih medija i rado bih joj se pridružio i u rijalitiju, kao što je ona meni u spotu - kaže Plavšić koji je pre mesec dana snimio duet sa Janom Todorović koji ima preko dva miliona pregleda na sajtu You Tube. 

Pogledajte kako se Naida snašla sa potencijalnim "rijaliti cimerom" u spotu "Mesečar":

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading