Vidić isprozivao Ildu Šaulić i Milicu Pavlović!

Autor:

Zabava

30.06.2018

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović pre samo nekoliko dana izgovorili su sudbonosno "Da" i zakleli se jedno drugom na večnu ljubav. Ovoj svečanoj ceremoniji prisustvovalo je preko 900 zvanica, a među njima našle su se Ilda Šaulić, Milica Pavlović, Saša Vidić i mnogi drugi.

Foto: instagram.com/vidicsasa
Saša Vidić

Iako važi za jednog od najvećeg estradnog kritičara, a naročito za modne stilove pojedinih javnih ličnosti, ni ovoga puta nije ostao imun na odevnu kombinaciju Ilde i Milice.

On je istakao da je jedna od njih "utripovala da je vojvotkinja", dok za drugu smatra da je promašila događaj za ovakvu kombinaciju.

Foto: printscreen/youtube.com
Ilda Šaulić

- Ono što vidiš na članovima kraljevske porodice ne možeš da nosiš u Srbiji. Idemo opet ispočetka. Ta deca se rode sa šeširom na glavi, a ova ovde se rađaju sa upletenom kikom, što nije strašno. Strašno je kad utripuješ da si vojvotkinja. Samo, od čega? - rekao je Vidi na račun stajlinga Ilde Šaulić.

 

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica) дана 21. Јун 2018. у 11:17 PDT

 

- Jedno je crveni tepih na dodeli Oskara ili Gremija, a nešto sasvim drugo je svadba. Da razjasnimo, do*ičnjaci sa zavesom ne idu, osim za tezgu u klubu čija je adresa Ninber štrase 1587437142! Pozdrav za Bunibrod! - rekao je Vidić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Valentina

30.06.2018 20:03

Ko ovu budalu uopšte i pita za bilo kakav komentar.Da nešto zna sredio bi sebe.Ilda je dama bila i ostala,daleko od ovih koje sa njim tikve sade.Mogu samo da joj zavide,kao što i zavide.