VIDIĆ ISPROZIVAO PEVAČICE: Ilda, čega si ti vojvotkinja? Milice, na svadbi si ne na TEZGI!

Autor: Svet

Zabava

29.06.2018

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dizajener Saša Vidić poznat je po oštrim kritikama koje upućuje pevačicama, ovoga puta na meti su bile Ilda Šulić i Milica Pavlović koje su na svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića došle u veoma čudnim izdanjima čak i za one koji se ne bave modnim trendovima.

RepublikaFoto: instagram.com/vidicsasa
Isprozivao ih za sve pare koje zarade na tezgama... Saša Vidić
Foto: Republika
Ilda u društvu brata Mihajla i supruga Bojana

Vidić je pogledao toalete brojnih dama na svadbi, a najviše primedbi imao je na stajling Ilde Šaulić koja je po ugledu na nedavno održano kraljevsko venčanje Megan Markl i princa Harija, imala šešir na ceremoniji Aleksandre i Filipa zbog čega je Vidić imao poruku za nju:

- Ono što vidiš na članovima kraljevske porodice ne možeš da nosiš u Srbiji. Idemo opet ispočetka - ta deca se rode sa šeširom na glavi, a ova ovde se rađaju sa upletenom kikom, što nije strašno. Strašno je kad utripuješ da si vojvotkinja. Samo, od čega?

Foto: Republika.rs
Pozirala kao na dodeli Oskara, a obukla se kao za tezgu... Milcia Pavlović

Međutim, nije Ilda bila jedina koja je stajlingom "ubola u oko" Vidića, još žešću kritiku dobila je Milica Pavlović koja se na ulazu u salu za venčanje u Beogradu, ponašala kao da je na crvenom tepihu na dodeli Oskara u Los Anđelesu, samo nije imala toaletu za to:

- Jedno je crveni tepih na dodeli Oskara ili Gremija, a nešto sasvim drugo je svadba. Da razjasnimo, do*ičnjaci sa zavesom ne idu, osim za tezgu u klubu čija je adresa Ninber štrase 1587437142! Pozdrav za Bunibrod!

Da li će Ilda i Milica odgovoriti nešto na ovo, pokazaće vreme, ali im se sigurno nije dopalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mara

29.06.2018 17:29

Vidić je odvratan, silan, pun sebe i sve to bez pokrića ali je ovog puta u pravu.

Djordje

05.07.2018 14:20

Visic je u pravu. Zene se sve vise oblace kao prostitutke.