SNEŽANA SAVIĆ OTKRILA ZNAČAJ PESME "TOPOLSKA 18"!

Autor:

Zabava

29.06.2018

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Snežana Savić igrala je u mnogobrojnim predstavama i serijama, a ono što je posebno zabeležilo njenu karijeru jeste tumačenje lika Maline Vojvodić u "Srećnim ljudima".

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ
Snežana Savić

Budući da je ona istovremeno i otpevala pesmu "Topolska 18", svojevremeno je priznala da je svaki put preplave emocije kada je iznova čuje, a nije negirala da je i publici ostala urezana duboko u sećanju.

Ono što su se mnogi pitali više od dvadeset godina jeste značaj ove pesme, a bilo je i nedoumica da li je ta pesma zasnovana na istinitom događaju ili je taj naziv ulice bio inspirativan po nekog.

Snežana je otkrila šta se krije iza svega toga.

- Ljiljana Pavić je živela u toj ulici tokom studentskih dana - rekla je Savićeva jednom prilikom.

Podsetimo se da je Ljiljana Pavić supruga scenariste "Srećnih ljudi" Siniše Pavića i njegov pomoćnik u pisanju scenarija. Ovo nije jedina pesma koju je uradila za njihove serije, već i recimo naslovnu numeru "Srećnih ljudi" koju izvode Ekstra Nena i Boba Stefanović, onda "Srce porodično" (Željko Samardžić), "Ja hoću život" (Dado Topić).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading