Najs*ksipilnija voditeljka: JA SAM SAMO DOBRO UPAKOVAN PROSEK!

Autor: blic.rs

Zabava

28.06.2018

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tv lice Nikolina Pišek otkrila je na šta je pao njen suprug Vidoje Ristović!

 

- Pao je na bogatstvo, na lovu. Sponzoruša muška, to je on - rekla je kroz osmeh Nikolina, a potom rekla da o sebi nema visoko mišljenje:

- Ne mogu reći da mi je lepota u karijeri odmogla, o tome bi sad mogli polemisati. Koliko ko dobro izgleda i šta ja mislim o sebi od dana do dana se to menja. Ja nekako mislim da sam bolje upakovan prosek. Ne mogu reći da mi je odmogao izgled, vi sami sebe smestite u neku nišu, u kojoj koristite adute koje imate. Bilo to znanje matematike ili fizički izgled ili nešto deseto. Kasnije po potrebi možete da izvučete sve, da se pogurate napred u smislu napretka. Ne mislim da fizički izgled može biti hendikep. Naravno događaju se neke neugodnosti, o čemu smo imali prilike dosta čitati po svetskim medijima. Da su žene prvenstveno zbog tog fizičkog izgleda doživaljavale neugodnosti - rekla je Nikolina, misleći na brojne glumice koje su bile žrtve silovatelja u Holivudu.

 

Ona je priznala zbog čega još nema ni jednu tetovažu:

- Planiram, ali od lenjosti, straha i čistog kukavičluka, ne. Onako stalno gledam po tim devojkama, ima sad tako zgodnih tetovaža, na neubičajnim mestima. Onda bih, ali sam kukavica. Sada bih nešto oko noge, nešto tako sam razmišljala, ali sam kukavica - priznaje Pišekova.

Nikolina je nedavno otkrila i zašto se svađa sa mužem.

- Mi se konstantno raspravljamo oko umetnina, ja sklanjam on donosi, vodi se rat za teren ovde, dosta je Una pogodovala meni budući da je za dete koje tek uči da hoda poprilično nezgodna situacija u ovom okruženju - izjavila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading