ONA MENJA JOVANU I SRĐANA: Nataša od sada vodi jutarnji program!

Autor:

Zabava

27.06.2018

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje sa RTS-a stiglo je na Televiziju Prva u vidu voditeljke Nataše Miljković koja će početi da vodi emisiju "Jutro sa Natašom, a umesto Jovane Joksimović i Srđana Predojevića.

RepublikaFoto: ptrntscrin
Idu na odmor... Jovana i Srđan

Kako je opšte poznato da Jovana i Srđan svake godine imaju odmor u trajanju od dva meseca, njih dvoje će od 2. jula napustiti studio u koji će ući Miljkovićeva. 

RepublikaFoto: Promo/TV Prva
U julu će se gledaoci Prve buditi s njom... Nataša Miljković

TV Prva zvanično je potvrdila da je Nataša novo pojačanje njihove kuće, a voditeljka će se sa gledaocima, za početak, družiti od 2. jula do 31. avgusta, radnim danima od 6.55 sati.

- Jedno od omiljenih I najpoznatijih TV lica u Srbiji, Nataša Miljković, priključila se ovih dana timu Prve televizije koja je okupila najjača voditeljska imena u zemlji, a sve u cilju kreiranja kvalitetnog programskog sadržaja. Pred Natašom je radno leto koje će iskoristiti za pripremu novih projekata koji kreću na jesen, a uz to će od 2. jula preuzeti I vođenje jutarnjeg programa Prve, dok su Jovana i Srđan na zasluženom odmoru. Menadžment Prve i Nataša brzo su postigli dogovor na obostrano zadovoljstvo te ćemo šarmantu voditeljku čiji je prelazak izazvao ogromnu pažnju medija, gledati svako radno jutro u istom terminu od 6.55 časova. Nataša će voditi jutranji program sve do kraja avgusta kada se Srđan i Jovana vraćaju u studio, a u međuvremenu će paralelno pripremati i novi projekat čiji se start očekuje u septembru - saopštili su sa Televizije Prva.

Foto: Promo/TV Prva
Već je ušla u studio... Nataša

O ovom transferu ushićenje nije krila ni Nataša koja je izrazila svoja očekivanja:

-  Veoma se radujem ovom poslovnom izazovu. Bilo je krajnje vreme da se zatvori staro i otvori novo poglavlje koje donosi jedan pozitivan zaokret mojoj karijeri, mnoge mogućnosti ali i rad sa dobro poznatim kolegama sa kojima sam učila, stasavala u ovom poslu i sa kojima se privatno družim. Pripreme za jutarnji su uveliko počele, potrudiću se da gledaoci ne osete veliki nedostatak mojih dragih kolega Jovane i Srđana uz koje se bude već punih šest meseci. Ekipa sa kojom radim mi je već dobro poznata tako da smo se odlično uklopili, a labradorka Prva je potpuno neodoljiva, jedan razlog više za osmeh na licu kada dođete na posao. Počinjem već sa pripremama još jednog programskog segmenta koji smo planirali za novu, jesenju sezonu ali o tome ćemo kada dođe vreme. Sjajno se snalazim, ovde sve može odmah i sada, ekipa je mlada, efikasna i odlično organizovana što me posebno raduje - izjavila je Miljkovićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading