Milica Pavlović prvi put u javnosti sa dečkom

Autor:

Zabava

27.06.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacijama da je lezbijka Milica Pavlović izgleda je konačno stala na put pokazavši novog dečka, izvesnog Stefana Kovačevića koji svira u njenom bendu.

Foto: e-stock
Dečko ili paravan?... Milica i Stefan

Kako se spekuliše, Stefan je student, ali i klavijaturista koji radi sa Milicom te su se tako i upoznali. A pevačica je sa njim došla na proslavu rođenja sina svog kolege Milana Dinčića Dinče.

RepublikaFoto: e-stock
Pocepala Dinču... Milan i Milica

Kod Dinče na slavlju povodom rođenja njegovog sina Vukana, sinoć se okupilo mnogo njegovih kolega, među kojima i Nikolina i Saša Kapor, Jelena Kostov, ali i Ljuba Perućica sa devojkom.

RepublikaFoto: e-stock
Slavili sa Dinčom... Ljuba, i Jelena sa Milanom

Ipak, Milica Pavlović privukla je najveću pažnju kada se pojavila ruku pod ruku sa crnokosim momkom. Ovo nije prvi put da je Milica uhvaćena u javnosti sa Stefanom, naime, njih dvoje usnimila je nedavno ekipa emisije "Paparaco lov" tokom šetnje.

Međutim, kako se ni ovoga puta nisu držali za ruke, niti razmenjivali nežnosti, pitanje je da li je Stefan zaista Miličin dečko, ili je pevačica želela da svi steknu takav utisak s obzirom na to da je neprestano trpela prozvike jer do sada nije zabeležena nijedna njena veza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading