Ceca joj poklonila haljinu, minđuše i sandale, A KIJA IPAK NAHVALILA KARLEUŠU!

Autor:

Zabava

27.06.2018

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar, koja nosi titulu najpopulanije prevarene žene u zemlji zbog čega je pobedila u rijalitiju "Zadruga" i dobila haljinu, sandale i minđuše od pevačice Svetlane Cece Ražnatović, dobila je i kritike od Jelene Karleuše koja je u jednom trenutku stala na stranu Lune Đogani.

RepublikaFoto: Prntscrin
Podržavala Lunu... Jelena Karleuša

Karleuša je javno podržala Đoganijevu zbog grupnog, verbalnog linča koji je doživljavala od kada je ušla u vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Ova podrška Jeleni je "navukla" gnev Kijinih fanova, što je pop divu iznerviralo:

-  Nije mi jasno zašto mi se konstantno obraćaju fanovi (!?) neke Kije, pobednice u nekom rijalitiju i kakve ja veze imam sa tom ženom i čega su oni konkretno fanovi i šta se konkretno dešava sa mozgovima? Ona je kapiram pobedila jer ju je muž prevario, ali KAKVE JA VEZE IMAM SA TIM? - napisala je Karleuša na tviteru.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Šalila se na Cecin račun... Karleuša i Ražnatovićka

Pre toga Karleuša se šalila i na Cecin račun i činjenicu da je poklonila haljinu Kiji:

- Ako je za utehu, sad će Ceca da pošalje stare haljine fudbalerima da podrži....... oh, sačekaj.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Voli Cecu, ali Karleušu obožava... Kija

Ovu njenu izjavu prokomentarilsala je Kija, ali ne onako kako bi mnogi očekivali. Naime, Kockarova je odlučila da pridobije divu, te ju je nahvalila iako je od Ražnatovićke dobila poklone:

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Sad je Kija u njenom "taboru"... Jelena

- Videla sam samo njen komentar za haljine... Bolje je da budem zvezda kao prevarena žena, nego kao ljubavnica Luna, za koju sam čula da je Karleuša podržava. A to što ona ne zna ko sam ja nema veze, nije ni prva, ni poslednja. Volim Karleušu i bila sam na više njenih koncerata nego na Cecinim, bila sam na Ušću i u "Areni" i volim njene pesme. Jelena je modna ikona i tu joj nema premca. Pesme su joj hitovi, a slušala sam "Bankinu" non-stop, jer je to moja biografska pesma - izjavila je Kija, što je Karleušu oduševilo te je ovo protumačila kao ulaz Kockarove u njen "tabor" i poželela joj je dobrodošlicu:

- Tako je lutko, dođi mami! Vrati Redžepovoj staru haljinu, ovde je ipak visoka moda - napisala je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading