Prija: Filip i ja bismo USVOJILI DETE

Zabava

27.06.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačice Nataša Bekvalac i Aleksandra Živojinović obradovale su decu bez roditeljskog staranja kada su ih juče posetile u Dečjem selu u Sremskoj Kamenici i lično im uručile donacije.

RepublikaFoto: Republika
Nataša i Prija obišle Dečje selo juče

Njih dve su zajedno sprovele humanitarnu akciju i pokazale koliko imaju veliko srce. Donele su pregršt poklona, među kojima i laptopove, štampače, ali i novčanu pomoć, kao i karte za koncert u Inđiji, gde će zajedno nastupiti u subotu. Mališani su se oduševili kada su videli omiljene pevačice, a ovaj emotivan susret doveo je Natu i Aleksandru na ivicu suza.

Bekvalčeva i novopečena gospođa Živojinović posetile Dečje selo u Sremskoj Kamenici i uručile mališanima donacije

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Žele da usvoje dete... Aleksandra i Filip

- Ja bih usvojila dete, baš sam rekla Filipu kako su ova najmanja dečica preslatka i kako su me zagrlila. Ne mogu da opišem kako se osećam, puno mi je srce i drago mi je da smo Nataša i ja ovde. Ja sam dete razvedenih roditelja, oni imaju jako lep odnos, ali ja patim što nisu zajedno, oduvek sam maštala da imam veliku porodicu - izjavila je Aleksandra, a Nataša se osvrnula na njen idiličan odnos sa ćerkama.

Nataša: Nisam milionerka i nisam moćna, ali mogu barem malo da pomognem ovoj deci

- Nisam milionerka i nisam moćna, ali mogu barem malo da pomognem ovoj deci i drago mi je zbog toga. Kada bi svi dali malo, ova deca bi mnogo bolje živela. Jako sam emotivna i ranjiva osoba, ja nikada nisam odrasla i ne znam da li je to nagrada ili kazna. Hana ima 11 godina, od treće godine piše i želja joj je bila da ima brata ili sestru, jako je zrela i nije ljubomorna na sestru. Nas tri se stvarno jako dobro slažemo. Katja je beba koja se smeje od jutra do mraka, ja nemam brige sa njom - rekla je Bekvalčeva, koja će se u ponedeljak suočiti sa mužem-nasilnikom na sudu, i poručila:

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Održala i emotivan govor pred decom iz Dečjeg sela... Nataša Bekvalac

- Kada misliš da sve znaš u životu, iznenadiš se kada ti bog zavali jednu šamarčinu. Ne treba u životu ni za čim žaliti, sve se sa razlogom dešava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading