DINČA DO ZORE SLAVIO ROĐENJE SINA!

Autor:

Zabava

27.06.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda "Granda" Milan Dinčić Dinča i njegova supruga novinarka Jelena Sekulović postali su u ponedeljak prvi put roditelji.

Ona je u GAK Narodni front u Beogradu donela na svet zdravog dečaka, kome je dala tradicionalno srpsko ime Vukan, po svom dedi. Beba je teška 2.850 grama i rodila se tri nedelje pre termina. Jelena i Dinča venčali su se u aprilu u Beogradu u krugu porodice i prijatelja, a veliko slavlje planirali su tek posle rođenja deteta. Dinča je putem društvenih mreža podelio srećnu vest, ne krijući radost što je postao otac.

Foto: instagram.com/crazydincha
Zapili se... Dinča i Bojan

Vukan je težak 2.850 grama i rodio se tri nedelje ranije

- Obaveštavam sve prijatelje da je danas na svet došao Vukan Dinčić. Živeli - poručio je Milan, a nakon toga okupio najbliže ljude i sa njima slavio do ranih jutarnjih časova.

Foto: instagram.com/crazydincha
Slavio i sa drugarima i sa komšijama... Milan Dinčić Dinča

Milan je i preksinoć i sinoć do ranih jutarnjih časova slavio rošenje sina, a među gostima su bili i Dinčin veliki prijatelj sa estrade Ljuba Perućica, kao i crnogorski pevač Bojan Marović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading