ČLAN RASTINE BANDE SNIMIO PESMU: On je nova TREP FACA!

Autor:

Zabava

25.06.2018

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trep je u poslednje vreme naišao na širom otvorena vrata domaće publike, a treper Stefan Đurić Rasta okupio je ozbiljnu ekipu mladih ljudi koji su počeli da se bave ovom vrstom muzike. Jedan od njih je i Boris Vukušić Vuku, koji ima popriličnu zbirku svojih numera kao što su: "Zauvek", "Jedno po jedno", "Tema", "Sama"... kao i numere na engleskom i španskom jeziku.

Foto: youtube.com/balkaton gang
Član Rastine bande... Stefan Đurić i Boris Vukušić Vuku

 

 

25.06.2018 #balktongang kanal ❤️???? @balkaton

A post shared by Vuku (@borisvuku) on Jun 21, 2018 at 3:41am PDT

 

Poznat kao član Rastine bande, u Stefanovom spotu "Ćao amore", Vuku je dobio priliku da svoj talenat pokaže široj javnosti. Uz lepoticu koja mu u spotu pravi drušvo, pesma "Zeza" će uskoro postati ozbiljan hit.

Foto: youtube.com/balkaton gang
Nova pesma... reper Vuku
RepublikaFoto: youtube.com/balkaton gang
Snimali u pustinji... Vuku

Spot za ovu numeru snimljen je u Dubaiju, a "Zeza" je prva pesma koju je Vuku izdao za "Balkaton Gang" kako se zove Rastina producentska kuća. 

Boris je inače pravi svetski čovek s obzirom da je živeo i u Rusiji i u Dominikanskoj Republici, pa ne čudi što ne trepuje samo na srpskom jeziku.

Kao svoja dosadašnja najznačajnija dostignuća ističe pesme, "Zovem braću" u kojoj je saradjivao sa treperom iz Bosne i Hercegovine - Bulom Adrianom, kao i numeru "Moda".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading