NE ZNA ŠTA GA ČEKA? Karleuša: Duška nerviram PRED UTAKMICU!

Autor: Alo.rs

Zabava

22.06.2018

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije danas od 19.55 časova igra važnu utakmicu sa Švajcarskom, a najpopularnija supruga svih fudbalera, Jelena Karleuša otkriva da svog muža Duška Tošića redovno iznervira pred utakmicu i to samo zbog dve stvari.

RepublikaFoto: Dušan Petrović
Neverovatni editorijal za Srpski Telegraf... Jelena Karleuša

- Duška nerviram svakodnevno, pogotovo pred utakmicu. Imam talenat da ga dobro iznerviram. Nakon golih fotografija, možda uradim neki video, a možda odradim ozbiljan šoping pred samu utakmicu. Tako će doživeti najveći stres - otkriva pevačica koja je nedavno samo za Srpski Telegraf i Republika.rs napravila edorijal u kom je potpuno naga u bojama srpske zastave.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Kida mu živce... Jelena i Duško

Pevačica koja je poznata i ako vatrena u svemu, priznaje da je energična i kao navijač:

- Imam veoma dobar predosećaj kada je reč o utakmici sa Švajcarskom, a još bolji predosećaj kad je reč o Brazilu. Naravno da psujem dok gledam, kao kočijaš.

RepublikaFoto: Dušan Petrović
Večeras će da psuje kao kočijaš... Jelena Karleuša

Karleuša koja osim što je supruga poznatog fudbalera, ujedno je i najpopularnija domaća pevačica koja na instagramu broji 1,7 miliona pratilaca. A ova popularnost nije slučajna, s obzirom na to da ona ulaže mnogo u svoju karijeru, to potvrđuje i činjenica da je za nastupe oblači stilistkinja koja brine o izgledu i Bijonse Nouls:

- Zane Bajne je američka dizajnerka. Ona radi za velike svetske zvezde poput Bijonse, Rijane, Niki Minaž. Pravi kostime za scenu. Pretpostavljam da znate da tokom dana ne šetam decu ovako obučena. Ne znam da li u ovome izgledam mršavije, ali se trudim da nosim kostime koji ističu vrline i sakrivaju nedostatke, mada ovde više nema šta da se sakrije. Ipak, kažu da je danas moderno biti sa oblinama, tako da sam ja trenutno "in"- izjavila je Jelena koja tvrdi da je neophodno ispratiti trendove koje diktiraju mlađe generacije:

Foto: e-stock/KOBRA
Sarađuje sa svetski poznatim stilistima... Jelena Karleuša

- Stigla je nova generacija, ko je od mojih kolega uhvatio talas, uhvatio je. Mnogi nisu i jednostavno odlaze u večna lovišta, a čini mi se da me, po interesovanju mladih, ta smena generacija nije oštetila u ovom poslu kao mnoge moje kolege. To je vrlo opasno za nas u ovom poslu, kada ne uhvatiš priključak sa novom generacijom. Ljudi koji su dvehiljadito godište su punoletni ljudi, odrasli, veći od mene za glavu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading