PEVAČI SLAVILI UVOĐENJE REDA U POSAO

Autor: Republika

Zabava

21.06.2018

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Vlada Srbija potvrdila akt po kom će se među muzičare i one koje ih angažuju uvesti red, pa ubuduće bez ugovora i licence neće moći da se peva, predstavnici estradne branše dočekali su sa oduševljenjem pa su tim povodom u sredu organizovali i proslavu u restoranu "Stara kapetanija" u Zemunu.

RepublikaFoto: Promo foto
Slavili u Staroj Kapetaniji

U organizaciji Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije, Unije poslodavaca Srbije i Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije proslavljen je novi rok važenja Posebnog kolektivnog ugovora, a proslava je trajala do kasno uveče.

Goste je dočekivao Dragiša Golubović, predsednik Sindikata, a među onima koji su slavili bili su Snežana Babić Sneki, Biljana Sečivanović, Mirjana Aleksić, Radmila Misić, Rade Jorović, predstavnici Ministarastava kulture i rada, Unije poslodavaca, čelnici Saveza samostalnih sindikata Srbije i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading