BOBA SE OGLASIO: Ženim svog PRVENCA!

Autor: A

Zabava

20.06.2018

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za dobru klopu na svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, zadužen je niko drugi do najveći gurman u njihovoj familiji Slobodan Boba Živojinović. Nekadašnji teniser otkrio je da se maksimalno trudio da tokom sutrašnjeg svadbenog veselja sve protekne u savršenom redu.

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic
Ne znaju ni oni šta će jesti... Aleksandra i Filip

- Vrlo sam uzbuđen i ne mogu da kažem da nemam tremu. Međutim, presrećan sam zbog njih i nadam se da će svadba proteći onako kako smo planirali- istakao je Živojinović koji tvrdi da je dao sve od sebe:

- Ženim svog prvenca i zato sam se maksimalno trudio da sve bude na najvišem mogućem nivou. Nadam se da se svi gosti dobro provesti i da će Filip i Aleksandra imati venčanje iz bajke.

Kako se spekuliše jelovnik na svadbi biće šarolik, a za ovu svadbu angažovani su kuvari iz najboljih restorana, pa će tako iz Hrvatske biti riblji meni, iz Crne Gore specijaliteti od morskih plodova, a iz Sarajeva ćevapi. Na švedskom stolu će se naći i specijaliteti iz Opatije, Niša, a biće poslužen i kavijar, koji će biti dopremljen iz Moskve.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Oni brinu o svemu... Brena i Boba

Kako je mlada ranije priznala, Filip i ona se nisu mešali u meni zbog čega jesti ono što im Boba bude servirao:

- Filip i ja se nismo mešali u svadbeni jelovnik, jer smo sigurni da je najbolje da Boba kao veliki gurman odluči šta će biti na meniju. Zato na svadbi neće biti moje omiljene paradajz-čorbe, ali obećavam da niko neće ostati gladan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading