Milica Pavlović priznala da je pozajmljivala novac kako bi snimila spot!

Autor:

Zabava

17.06.2018

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Milica Pavlović ima mnogo posla i karijera joj je krenula uzlaznom putanjom od prve pesme, pa sve do objavljivanja albuma, ali nisu joj uvek cvetale ruže.

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Jun 15, 2018 at 2:36am PDT

Naime, ona je na početku karijere bila u veoma teškoj situaciji, pa je čak i pozajmljivala novac kako bi objavila pesmu i spot.

- Istina je da mene nikada nije pozvao nijedan prijatelj da mi traži novac na zajam, ali se desilo obratno. Kada je trebalo da radim prvi spot za pesmu "Pakleni plan", morala sam da zovem bliske ljude da im tražim pozajmicu. Za mene je snimanje spota bilo ogroman izdatak, a kako sam bila tek na početku karijere, nisam mogla finansijski sve da ispratim - kaže Milica i objašnjava da je čak i tada mnogo radila, ali nedovoljno da pokrije troškove snimanja spota.

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on May 28, 2018 at 1:31pm PDT

- Moja dobra drugarica, koja se brinula o mom stajlingu tokom takmičenja, stilizovala me je i za prvi spot koji sam snimila. Onda sam poželela da imam i svetsku scensku premijeru te pesme, a to je opet koštalo, pa sam morala ponovo da se zadužim. Međutim, moji prijatelji znaju da sam veoma odgovorna osoba i da dok ne vratim ono što sam pozajmila nisam živa - rekla je Milica kroz smeh i objašnjava da je nakon toga stala na noge i nastavila da sama finansira svoju karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading