Nemanja Stevanović je PRVI IMAO S*KS NA FARMI, a evo šta kaže o Zadruzi: ONO MOJE JE BILO KULTURNO-UMETNIČKI PROGRAM!

Autor: pink.rs

Zabava

15.06.2018

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Nemanja Stevanović privukao je veliku pažnju učešćem u drugoj sezoni rijalitija "Farma". Naime, on je na najpopularnijem seoskom imanju u regionu boravio sa tadašnjom devojkom i koleginicom Milenom Ćeranić, a o njihovim burnim svađama i razmiricama brujala je cela Srbija.

Nemanja je tada pred kamerama otvoreno pokazivao ljubomoru prema svima koji se približe Mileni, a prava ludnica nastala je kada je na imanje došao njen bivši dečko, Vlada Stanojević. Pevaču nije bilo nimalo pravo što se našao u ovom trouglu, a njihove svađe bile su prava poslastica za novinare. 

Uprkos turbulentnom odnosu i Nemanjinoj ljubomori, Ćeranići, kako su ih svi zvali, tokom trajanja rijalitija uspeli su da prevaziđu probleme, ali ne i da se suzdrže od seksa. Tokom jedne žurke, dok je većina farmera bila pod dejstvom alkohola, Milena i Nemanja su se osamili i sakrili od radoznalih pogleda ukućana i gledalaca. Zaključali su se u kupatilo, gde nije bilo kamera i tamo imali seks, a odande su izašli nasmejani od uveta do uveta.

Danas, nakon osam godina od Nemanjinog učešća u rijalitiju, on je potpuno promenio pogled na svet, a kako otkriva, smatra je je to bio pogrešan korak.

Foto: prontscreen/instagram
Nemanja i Milena na Farmi

- Bacio sam pogled da vidim o čemu se radi i ništa mi nije bilo jasno. ''Farma'' na kojoj sam ja bio nema nikakve veze sa ovim. Smatram da ni to što sam ja ušao sa tadašnjom devojkom u rijaliti nije bio pravi korak, ali ne kajem se. Sigurno ne bih tako nešto ponovio, bilo je, prošlo je. Svaka škola se plaća. Nikada ne bih ušao sa ženom u rijaliti, daleko bilo, nema za tim potrebe - kaže Nemanja za Pink.rs i dodaje da ono što je on radio na ''Farmi'' ne može da se poredi sa dešavanjima kada je ljubavni trougao - Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani - u ''Zadruzi'' u pitanju.

- Svašta sam čitao po novinama o tome, jednostavno ne možeš to da izbegneš. Rijaliti programi su postali veliki trend ovde. Smatram da je to moje učešće na Farmi bilo kulturno-umetnički program u odnosu na neke stvari koje se sada dešavaju tamo. Ne bih da upoređujem to - rekao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading