MOJ MUŠKARAC: Rasta i Katarina presekli tortu povodom dueta!

Autor:

Zabava

14.06.2018

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Didanović i reper Stefan Đurić Rasta promovisali su danas pesmu "Moj muškarac", a neočkivni broj njihovih kolega i prijatelja pojavio se na ovoj promociji.

RepublikaFoto: Republika.rs
Snimili duet "Moj muškarac"... Katarina i Rasta

Među onima koji nikako nisu bili očekivani ovde je i Filip Živojinović, verenik pevačice Aleksandre Prijović koji je došao bez nje budući da je ona juče otputovala kod bake i deke u posetu, te zbog toga nije mogla da prisustvuje ovoj promociji.

RepublikaFoto: Republika.rs
Katarina Didanović i Filip Živojinović

Didanovićeva već duže vreme sarađuje sa Rastom, a poznata je i po duetu sa "Lexington" bendom pod nazivom "Smij se". Na današnjoj promociji na splavu "Port", osim Filipa pojavili su se i Aca Lukas, Radiša Trajković Đani, Boban Rajović i drugi. 

RepublikaFoto: Republika.rs
Presekli tortu povodom saradnje... Katarina i Rasta

Mlada pevačica bila je ushićena zbog saradnje s Rastom:

- Drago mi je što sam ostvarila saradnju sa Rastom. Najviše mi se sviđa sto nam je muzički ukus vrlo sličan, a on me savetuje na najbolji mogući način kao nekoga ko tek kreće da izgrađuje svoj stil - izjavila je Katarina. 

RepublikaFoto: Republika.rs
I Đani došao na promociju kod Katarine i Raste

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading