TVRDI DA JE BILO MALVERZACIJA: Aca Amadeus napustio NOĆNE VUKOVE!

Autor:

Zabava

12.06.2018

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona stara: „Dao sam banku da uđem u kolo, sada bih dao pet da izađem“ ovih dana prati poznatog muzičara Aleksandra Stanimirovića, frontmena poznatog Amadeus benda.

Foto: Promo foto
Napustio "Noćne vukove"... Aca Stanimirović

Opšte je poznato da je Aca pasionirani bajker i da su motori, posle muzike, njegova velika ljubav.Kao takav Aca je, bio član moto kluba „Noćni vukovi“, a ovih dana su sve glasnije priče da poznati
muzičar nije više član pomenutog moto kluba. Kako bi proverili ove priče, pozvali sm Acu, koji nam je rekao sledeće:
- Tačno je da nisam više njihov član.Razlog zašto sam otišao su malverzacije. Ja ne želim da učestvujem u prevarama bilo koje kategorije. Predsednik moto kluba „Noćni vukovi“ Saša Savić Švaba reklamira na Adi moto skup kao humanitarni događaj, što nema nikakve veze sa istinom.Čovek je proteran iz Švajcarske i zabranjen mu je ulaz.Takođe je ista stvar i sa Bosnom i Hercegovinom, gde takođe ne može da ide.Taj čovek reklamira nešto humanitarno, a onda novac stavi sebi u džep .Ja neću da budem deo te priče, zato sam, sa još nekolicinom drugova, napustio ovu družinu. Veoma sam izrevoltiran prevarama kojim se bavi i zato sam rešio da sve kažem javno. Žalosno je da me je isti taj čovek četiri godine lagao i obmanjivao. Žao mi je svih ostalih članova, ali se iskreno nadam da će ga smeniti i da će
klub vratiti na pravi put - tvrdi Stanimirović koji otkriva još neke detalje:

Foto: instagram.com/amadeusbandoffiicial
Član poznatog benda progovorio o razlozima za napuštanje "Noćnih vukova"

- Zanimljivo je da je na skupu trebalo da se predstave novi motori poznatih marki, ali su svi do jednog odustali, kada su shvatili sa kakvim čovekom imaju posla. Pored toga, nadam se da će matična ovog moto kluba, koja je u Rusiji, sve saznati i nešto preuzeti, jer ako neko ne voli prevare, to su oni, a svi znamo ko je njihov počasni član.Pitam se samo, kako nešto što je humanitarnog tipa, nema čak ni kutiju za priloge!?Verovatno zato što će sav novac ići lično u Švabine džepove. Iza svega ovoga stojim od reči do reči, jer kada me je zamolio da mu pomognem oko marketinga i kada sam ga pitao šta je u ovoj priči humanitarno, on mi je rekao da je sve to nebitno, ali je bitno da se vodi kao humanitarno da nas američki mediji ne bi pljuvali-rekao je kategorično muzičar.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading