NAJGLEDANIJA TELEVIZIJA U SRBIJI - MAJ U ZNAKU TV PINK

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

13.06.2018

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti program "Zadruga", koji je u celom regionu podigao standard rijaliti formatima, zasigurno je zainteresovao gledaoce oba pola, svih uzrasta i interesovanja. Bilo da je u pitanju prenos, neka od specijalnih emisija ili spektakularna "Zadrugovizija", interesovanje za "Zadrugu" nije jenjavalo. Poslednja dva meseca emitovanja rijaltija, ali I svih drugih programskih sadržaja, televiziju Pink probija se na prvo mesto, kao najgledanija televizija u Srbiji, uključujući I Javni servis Srbije, govore istraživanja za merenje gledanosti agencije Nielsen Audience measurement.

Foto: Promo foto

U prilog ovome, govore I rezultati merenja gledanosti "Zadrugovizije", koja je ovog ponedeljka bila najgledanija emisija u danu, sa više od  1.300.000 gledalaca. Udeo u gledanosti od blizu 30%, u pojednim delovima šou programa dostizao je procenat od 46%  TV gledalaca koji su bili uz "Zadrugoviziju". Pored vrtoglavog uspeha "Zadruge", serijski program TV Pink upotpunio je ponudu TV sadržaja i gledaocima pružio humorističnu ali i glamuroznu igranu formu, pre svega u domaćoj seriji Radoša Bajića "Šifra Despot", a zatim I najgledanijim turskim serijama "Istanbulska nevesta", "Ćerke" i "Elif".

Foto: Promo foto

Kako bi uvek bili informisani, o svim globalnim, ali lokalnim dešavanjima, medju svim komercijalnim televizijama u Srbiji, gledaoci su najviše poverenja poklonili upravo Pinkovom informativnom programu. "Nacionalni dnevnik" I "Novo jutro" zvanično su najgledaniji centralni informativni i jutarnji program svim komercijalnih emitera. Poredjenja radi, "Novo jutro" sa Sarapom I Deeom, od samog početka emitovanja, svakog radnog dana, peti mesec zaredom  beleži dvostruko veći broj gledalaca od sličnih formata na drugim komercijalnim televizijama.

Večernji televizijski program privoleo je gledaoce da I tokom toplog maja budu uz Pink, tačnije uz zabavne emisije "Amidži šou", "Paparazzo lov" i "Ko je na vrhu",  ali I uz dramatične I emotivne priče serijala "DNK" ,"Trenutak iz sna" i "Kuća od srca".

Foto: Promo foto

Kada se radna nedelja privede kraju, kao šlag na tortu dolaze "Pinkove zvezdice", uz koje svakog petka milionska publika peva, plače i iskreno se raduje raskošnom muzičkom talentu klinaca i klinceza. Sledi vikend koji, tradicionalno već, gledaoci vole da započnu uz jedinu pravu "Žikinu šarenicu", iza koje stoji autor I  šarmantni voditelj Žika Nikolić. Vikendom su najgledanije I vruće ljubavne teme u autorskoj emisiji Sanje Marinković, kao I retrospektiva dogadjaja koji su obeležili nedelju iza nas, u emisiji "Premijera vikend special".

Recept je jednostavan, a može da stane u 24 godine posvećenog rada I iskustva čelnika televizije, kao I svih onih koji svojom kreativnošću i predanošču doprinose ustoličeno liderskoj poziciji TV Pink, kako u Srbiji, tako i u regionu. Hvala vam na više decenijskoj podršci i lojalnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading