Soraja u američkom "Velikom bratu"!

Autor:

Zabava

12.06.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša voditeljka Soraja Sara Vučelić se nakon zabrane ulaska u Srbiju nalazi u Americi, tačnije u Kaliforniji, gde potpisuje ugovor o učešću u jednom rijalitiju, saznaje Srpski telegraf!

 

#lastweekend ???? #bigparty

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Jun 11, 2018 at 5:52am PDT

Naime, velika prašina podigla se nakon što je vraćena sa granice naše zemlje uz obrazloženje da u istu neće moći da uđe kao strana državljanka jer je bezbednosno-rizična osoba! Sorajino ime našlo se na listi od 513 bezbednosno-interesantnih osoba, među kojima prednjače vođe i pripadnici najjačih crnogorskih klanova, a čija je imena pre nekoliko dana ekskluzivno otkrio Srpski telegraf.

 

#feelslikesummer ????

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on May 25, 2018 at 10:07am PDT

Pored toga, Soraja se nije oglašavala, a s njenog broja su stizale poruke morbidnog sadržaja kako "nje više nema", te su počele da kolaju razne priče da je nestala, da je kidnapovana, pa čak i ubijena. Ipak, pre dva dana, Soraja se oglasila iz Kalifornije, tačnije iz Palm Springsa, odakle je postavila nekoliko fotografija na Instagram, a mi smo uspeli da saznamo zbog čega je Vučelićka otputovala na drugi kontinent.

Pregovori za ulazak u tamošnji rijaliti-šou datiraju još od pre nekoliko meseci

- Soraja je u Kaliforniji jer uveliko pregovara da od septembra uđe u jedan njihov rijaliti, poput "Velikog brata"! Ti pregovori datiraju još od pre nekoliko meseci, kada je trebalo s nekim srpskim producentima da otputuje tamo. Sada su se stvorili uslovi za dogovore i zbog toga je ona rešila da ode. Desilo se šta se desilo, ona je rešila da se posveti poslu i ne misli na novonastale probleme - kaže jedan Vučelićkin blizak prijatelj i dodaje:

 

?

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on May 13, 2018 at 11:13am PDT

- Tamošnji producenti su oduševljeni Vučelićkom. Ona im se odmah svidela i na fotografijama. Smatraju da je njen profil pun pogodak za uspeh projekta. Spremni su da ispune njene zahteve, a velika suma je u pitanju jer rijaliti traje šest meseci. Ona se još uvek neće oglašavati povodom svega što se desilo prethodnih nedelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading