"Zvezda Granda" PRIZNALA: Volim ŽENE!

Autor:

Zabava

09.06.2018

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Sandra Rešić koja je zbog, nekada popularnog oca, Nina Rešića sada veoma aktuelna i na meti fanova, susrela se sa jednom neprijatnošću, a zbog koje je otkrila svoju seksualnu orijentaciju.

Foto: instagram.com/sandra_resic
Smučilo joj se... Sandra Rešić

Naime, pevačicu poslednjih dana uznemiravaju muški fanovi koji joj putem instagram profila šalju fotografije svog polnog organa, što je Sandru razbesnelo. Kada je njenom strpljenju došao kraj, Rešićeva je odlučila da im "stane na put":

- E pa lakše mi je da podnesem 100 ružnih poruka, nego brdo slika polnih organa "muškarčina". Druže da l' misliš da ću da kažem: "Vau, dođi i uzmi me?". Volim žene! Tačka - napisala je Sandra.

Foto: instagram.com/sandra_resic
Odllučila da zaustavi pohotne fanove... Sandra Rešić

Da li je zaista lezbijka ili je ovo uradila kako bi muškarcima stavila do znanja da joj više ne šalju ovakve fotografije, nije poznato. U svakom slučaju, nadamo se da se oslobodila onih koji joj dostavljaju uznemiravajuće fotogrfaije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading