Tamara Đurić o ZABRANI ulaska u Crnu Goru: NEĆU TAMO NI DA IDEM!

Autor: Alo.rs

Zabava

04.06.2018

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Soraja Vučelić deportovana sa srpske granice u Crnu Goru čiji je državljanin, zatekla je javnost, a odmah posle toga objavlejno je da je starleti Tamari Đurić zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog, navodne veze sa vođom "škaljarskog klana" koji je u bekstvu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Letovaće na nekom drugom mestu... Tamara Đurić

Ovim povodom oglasila se Đurićeva koja je otkrila da nema nameru da ide u Crnu Goru:

-  Nisam u vezi ni sa kakvim kriminalcem. Za zabranu ulaska u Crnu Goru sam saznala iz medija i ako je istina mogu da se opuste. Evo, neću ići da rametim njihov bezbedonosni sistem koji kako videsmo jako dobro funkcioniše, samo ja narušavam tu ravnotežu i blagostanje Crne Gore.

RepublikaFoto: instagram.com/tamarasstar89
Tamara Đurić

Ona je dodala da je reč o neistini:

-  Ovo je još jedna u nizu gluposti koje treba da zamajavaju narod koji treba da razmišlja dal je opasnija Tamara ili raketa “tomahavk” - istakla je starleta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ona neće moći u Srbiju... Soraja

Podsećanja radi, Soraja Vučelić u petak je doputovala iz turske i na srpskoj granici saopšteno joj je da joj je ulazak zabranjen. Ona je deportovana u Crnu Goru, čiji je građanin jer se njeno ime pojavilo u registru bezbednosno inreresantnih lica kojima je ulaz u našu zemlju zabranjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading