ZBOGOM, LEGENDO! Sahranjen Sinan Sakić, POLA ESTRADE U LOZNICI!

Autor:

Zabava

04.06.2018

13:12 >> 13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač narodne muzike Sinan Sakić sahranjen je u Loznici na lozničkom muslimanskom groblju, a nezapaćen broj estardnih zvezda pojavio se na ispraćaju svog kolege. Sinan je sahranjen po muslimanskim običajima, koji nisu u potpunost ispoštovani, jer po pravilima dženaze žene ne bi trebalo da prisustvuju, ali su njegova supruga Sabina i ćerka Đulkica to želele.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Želele su da priustvuju dženazi Sabina i ćerka Đulkica

 

Supruga Sabina, sa ćerkom Đulkicom i sinovima Ernestom i Alenom dočekivala je sve one koji su došli da iskažu bol zbog smrti proslavljenog pevača. Među onima koji su prvi stigli u Loznicu su: Šaban Šaulić, Aco Pejović, Šemsa Suljaković, estradni menadžer Bane Obradović, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Vanesa Šokić i mnogi drugi.
RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Šaban Šaulić i Zorica Brunclik
RepublikaFoto: Nebojša Mandić

Pomirili se posle dugo godina... Dragana i Mile

 

Iznanđenje za sve,  dragana Mirković i mile Kitić pojavili su se zajendo na sahrani Sinana Sakića. Njih dvoje godinama nisu razgovarali, a ovo je znak da su se folkeri pomirili u čast svog preminulog kolege.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading