Darko Lazić ostao bez nagrade: Razlog bizaran!

Autor: Alo.rs

Zabava

02.06.2018

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić poznat je kao veliki ljubitelj motora, ali niko nije verovao da će upravo ovo prevozno sredstvo pevača koštati nagrade.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ovo samo njemu može da se desi... Darko Lazić

Lazić je zakasnio na let kada je odlučio da se samo malo provoza s prijateljima, što se odužilo:

- Darko je od malih nogu zaluđenik za motore i koristi svaki slobodan trenutak da sedne na svog dvotočkaša, jer se istinski relaksira tokom vožnje. Tog dana kada je trebalo da bude u Beču, Darko se našao sa prijatlejima iz moto-kluba, a ideja je bila da se sat-dva provozaju po Brestaču i okolnim selima, pa lagano da krene na avion - tvrdi izvor blizak Laziću.

 

 

????

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 13, 2018 at 10:20am PDT

 

Zbog svog hobija, Darko je zakasnio na let, ali je javio organizatorima i izvinio se:

- Međutim, vožnja se odužila, pa je društvo nastavilo do Pećinaca i Šimanovaca, a potom je Darko predložio da naprave pauzu u kafani kako bi zajedno ručali. Mislio je da će stići na vreme da se vrati do kuće u Brestač, ali jednostavno nije dobro izračunao. Kada je shvatio da ne postoji način da stigne na let, Darko je pozvao organizatore i objasnio šta se desilo.

Popularni pevač trebalo je da dobije "Oskar popularnosti" za najpoželjnijeg pevača u dijaspori, koja će mu verovatno biti uručena nekom drugom prilikom, dok je u ženskoj kategoriji ovo priznaje otišlo u ruke Sandre Afrike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading