Leksington i Dženan zapalili Taš, a onda otpevali pesme u SINANOVU ČAST!

Autor:

Zabava

02.06.2018

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

„Impero Music Week“ festival sinoć je na Tašmajdanu otvoren nastupima „Projekat benda“, Dženana Lončarevića i Leksington benda“.

RepublikaFoto: Promo foto
Neviđena žurka u Beogradu... otvoren "Impero Music Week" festival

Pred 10.000 ljudi, koliko je posetilo ovaj festval prvog dana, najpre su sjajnu žurku napravili momci iz „Projekat benda“ prvom pesmom „Pazi se“, a potom oduševljavali beogradsku publiku više od sat vremena hitovima poput „Pametna“ i drugih.

RepublikaFoto: Promo foto
Nastupili prvi... Projekat bend

Ogromne ovacije za neverovatnu atmosferu koju je napravio, dobio je Dženan Lončarević otpevavši svima omiljene pesme „Ljubim u prolazu“, „Loša“ i „Nikome ni reč“. Više od jednog sata svi oni koji su posetili prvi dan festivala uživali su uz Dženana, nakon kog su skandiranjem dočekini „Leksingtonici“.

RepublikaFoto: Promo foto
Oduševio publiku... Dženan Lončarević pevao više od sat vremena

Nakon tri sporije pesme, Bojan Vasković se obratio publici pred kojom su prošle godine na istom mestu napravili veliki koncert:

- Da li smo sad spremni za žurku? Nakon ovog pitanja zapevao je pesmu „Ja te srećom častim“ uz koju se Tašmajdan zatresao.

RepublikaFoto: Promo foto
Pozdravljeni ovacijama... Leksington bend

Uspešnan prvi dan festivala, večeras će nastaviti „Neverne Bebe“, „Ju grupa“ i „Kerber“ svojim koncertom u okviru „Impero Music Week-a“, dok će finlanu noć, 3. juna na sjajne hitove ’90-ih podsetiti „Beat Street“, „B3“, Dr Iggy, Ivan Gavrilović, Di-džej Đuka, Gru i „Moby Dik“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading