SINAN NAPUSTIO I PRIVATNU KLINIKU!

Autor:

Zabava

29.05.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se najgledaniji rijaliti na Balkanu nastavlja, i ove srede emisiju "Paparazzo lov" na TV Pink od 22.00 otvara "Zadruga specijal 6".

RepublikaFoto: Promo foto
Miki Đuričić

U nastavku emisije, ukoliko imate strah od igli, zažmurite na jedno oko, jer je voditeljka Dušica Jakovljević uradila ubrizgavanje botoksa u lice pred kamerama emisije “Paparazzo lov”.

Videćemo potom kako je protekla proslava 20. rođendana Cecine ćerke, Anastasije Ražnatović. Međutim, to su mogli svi da vide, ali kamere "Paparazzo lova" su pošle malo dalje, pa snimile Anastasiju sa svojim novim/starim dečkom. Da li je u pitanju veliko pomirenje?

RepublikaFoto: Promo foto
Venčanje ćerke Dragana Stojkovića Piksija

Bilo je još slavlja proteklih dana u Beogradu. Peta Zvezdina zvezda - Dragan Stojković Piksi, dočekao je i crkveno venčanje ćerke Anje, koja mu je već podarila unuku sa francuskim automobilistom Ugom Valenteom, za koga se udala februara meseca u Parizu.

Na kraju emisije ispratićemo legendarnog pevača Sinana Sakića u novu borbu za izlečenje, jer je posle neprilika koje je ima u Kliničkom centru Srbije, napustio i privatnu kliniku i u veoma lošem zdravstvenom stanju potražio terapiju na nekom boljem mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading