Ilićeva ljubavnica Mirjana dočekala pravdu: Miroslav mora na DNK!

Autor:

Zabava

29.05.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića Mirjana Antonović i njihov navodni sin Devin konačno će se suočiti sa folk pevačem na glavnom suđenju 27. juna 2018. povodom utvrđivanja očinstva, tvrdi ova Amerikanka srpskog porekla.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Miroslav Ilić

Naime, ona je putem svog Fejsbuka obavestila javnost da je Apelacioni sud odbio Ilićevu primedbu da srpski sud nije nadležan za DNK analizu, koju on uporno odbija, zbog toga što Devin nema srpsko državljanstvo i istakla da se bliži rasplet.

Mirjana: Ova odluka nam je povratila veru u srpsko pravosuđe. Devin i ja se zahvaljujemo apelacionim sudijama što nisu dozvolili da slava i novac utiču na pravedno rešenje

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/PressPretresTvGRAND
Mirjana Antonović

Inače, Antonovićeva je i u septembru prošle godine, kada je na pripremnom ročištu odloženo glavno suđenje zbog navodnih pevačevih zahteva da se provere pojedine formalnosti, takođe putem društvene mreže poručila:

- Danas, nažalost, loše vesti sa pripremnog ročišta. Miroslav i dalje odbija DNK analizu i dao je primedbu da srpski sud nije nadležan zbog toga što Devin nema srpsko državljanstvo. Glavno suđenje se odlaže dok se tehničke formalnosti ne reše. Čekali su dve godine da potegnu ovo pitanje. Vrlo lukavo i podlo od Miroslava da bi i dalje odugovlačio slučaj ili obeshrabrio rođenog sina. Miroslave, dobio si danas poene na podlost, ali si izgubio na moralu! Treba da se stide on i njegov uski krug, ali izgleda ne znaju značenje te reči. Ako si muško, Miroslave, kaži jesam ili nisam otac. Prestani kukavički da se kriješ iza zastarelog DNK zakona, koji vlada samo u Srbiji. Ovo je tužan dan za svu nemoćnu decu Srbije, a i za srpski narod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading