MC Damiro UDARIO NA DIVU: Moj Tihi ubica biće veći hit od Karleušinog

Autor:

Zabava

28.05.2018

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar MC Damiro uskoro će publici predstaviti sedam novih pesama koje će biti kako i sam najavljuje biti nešto totalno drugačije od svega što se na našim prostorima predstavlja. Prva pesma koja će predtaviti publici biće "Tihi ubica".

RepublikaFoto: Promo foto
MC Damiro

- "Tihi ubica" je pesma na koju najviše tipujem od kada sam je napravio. Rešio sam da ona bude prva koju ću predstavitti publici. Mnogi su već ovu pesmu koji su čuli uporedili sa pesmom pop dive Jelene Karleuše, ali zasigurno mogu da vam kažem da će moj "ubica" ubiti hit koji je pre nekoliko godina snimila moja starija koleginica – rekao je Damiro i dodao:

- Da se odmah razumemo nemam ništa protiv Jelene, čak bih i u bliskoj budućnosti joj poklonio jednu od pesama koju čuvam u fioci koja je skoz napisana po njenom karakteru.

RepublikaFoto: Promo foto
MC Damiro

Damiro će od 8. juna početi sa svojom promocijom na svom Jutjub kanalu dok će svih sedam pesama biti predstavljene kao mini serija. Svaki spot biće priča za sebe, ali i takođe svaki spot biće nastavak predhodnog spota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading