Aca Živanović I DALJE ŽELI TAMARU ĐURIĆ!

Autor: alo.rs

Zabava

27.05.2018

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pinkova" zvezda kaže da se ne kaje što je započeo romansu pred kamerama.

 

?

A post shared by Aleksandar Zivanovic (@acazivanovic) on May 22, 2018 at 1:15am PDT

"Pinkova" zvezda Aca Živanović započeo je romansu sa novopečenom pevačicom Tamarom Đurić u petoj sezoni rijalitija "Farma", a u razgovoru za "Alo!" pevač kaže da bi sada sve ponovio.

- Tamara je uvek bila super prema meni, kao i ja prema njoj. Imali smo lepu vezu i ne kajem se ni zbog čega. I dalje komuniciramo na normalan način i javimo se jedno drugome svaki put kada se sretnemo. Ostala mi je u dobrom sećanju - kaže Aca, koji se na "Farmi" našao u sličnoj situaciji kao njegov kolega iz "Pinkovih zvezda".

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on May 21, 2018 at 7:00am PDT

Naime, Živanović je pre ulaska na "Farmu" bio u vezi, pa je tadašnju devojku prevario sa Đurićevom, sa kojom je nastavio romansu i po izlaska iz rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

- Da sam na Slobinom mestu, ostavio bih Kiju i Lunu i našao neku treću. Kada se već našao u situaciji da ne zna na koju će stranu, treba obe da ih otkači - rekao je pevač i naglasio da se lako zaboravljaju sve negativne stvari koje se dese u rijalitiju.

- Kada se osvrnem na taj period, čini mi se da to nisam bio ja. Sve mi je zamagljeno i svoje "Farme" se ne sećam - kaže pevač, koji sprema četiri nove pesme, koje će izaći u septembru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading