Zoran: Spasao sam Anabelu, a nikad mi se više nije javila!

Autor:

Zabava

26.05.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji je od sigurne smrti spasao Anabelu Atijas kada je prošlog meseca imala udes građevinac Zoran Gvozdenović za Srpski telegraf otkriva kako mu se u trenutku nesreće pevačica zahvaljivala i nazivala ga svojim spasiocem, ali mu se nakon toga više nikada nije javila.

 

#ljubavzaljubav?

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Apr 5, 2018 at 4:57am PDT

Ona je u aprilu imala saobraćajku i završila u nesvesti pošto je izgubila kontrolu nad svojim vozilom i udarila u stub kod Sajma, gde joj je prvi pritrčao Zoran, izvukao je iz kola i ukazao joj prvu pomoć na licu mesta pre nego što je stigla ekipa Hitne pomoći.

- Tu gde je Anabela imala udes ja sam radio neposredno u blizini, nekih 20 metara odatle. Čuo sam udarac i mislio sam da je nekome pukla guma, pritrčao sam da vidim šta se dešava. Oko nje je bilo puno ljudi, samo niko nije smeo da priđe. Doviknuo sam kolegi da donese flašu vode sa našeg radnog mesta, a ja sam ušao u njena kola. Anabela je bila u nesvesnom stanju. Tada nisam znao ko je ona, nisam je prepoznao, dok nije došla Hitna i policija. Izneo sam je iz kola i stavio na travu. Ona je bila u nesvesti, pa sam je umivao i polivao vodom, a kada sam prelazio rukom preko glave, video sam da ima veliki hematom, koji je dobila prilikom udarca u šoferšajbnu - priseća se Gvozdenović i naglašava kako je Anabela, čim je progledala, počela da moli za pomoć.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Zoran Gvozdenović

Žalila se na bol u grudima i jaukala: "Što se meni sve ovo dešava?!" Spominjala je i ćerku

- Kad je došla sebi, bila je izgubljena, plakala je i govorila: "Pomozi mi, molim te! Neću da umrem!" Žalila se na bol u grudima i jaukala: "Što se meni sve ovo dešava?!" Spominjala je i ćerku, ali ne mogu da se setim šta je tačno rekla. Kada su stigli medicinari, deset minuta su nastavili da joj ukazuju pomoć. Pre nego što ju je Hitna odvezla, pitala je: "Gde je dečko sa vodom?" Ja sam rekao da sam to ja i ona je prišla, zagrlila me, poljubila me i zahvalila mi se što sam je spasao: "Ti si moj spasilac!", ponavljala je tugaljivo. Posle toga je nikad više nisam ni čuo ni video!

Uprkos tome što se on posle raspitivao za pevačicino zdravlje, ona mu se više nikada nije javila.

- Nisam u kontaktu sa Anabelom, nije me zvala posle udesa, zahvalila mi se tada kada je krenula u bolnicu. Nije tražila moj broj telefona. Drago mi je da sam joj pomogao, ne mora da me zove. Čuo sam da njena drugarica radi u banci blizu mog radnog mesta, pa sam pitao za Anabelu, rekla mi je da je tu noć provela na VMA i da se oporavlja - zaključuje Gvozdenović.

Ovim povodom, pozvali smo i Atijasovu, ali nam se ona do zaključenja broja nije javljala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading