PEVAČ OBJAVIO 40 GODINA STARE FOTOGRAFIJE i čestitao ćerki ROĐENDAN!

Autor:

Zabava

25.05.2018

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Željko Samardžić danas je na veoma emotivan način čestitao svojoj prvoj ćerki Sanji rođendan, a ovim povodom je objavio i fotografije iz porodičnog albuma koje su nastale malo posle njenog rođenja.

RepublikaFoto: instagram.com/zeljko_samardzic
Potpuno se promenio... Željko Samardžić

 

❤️

A post shared by Željko Samardžić (@zeljko_samardzic) on May 25, 2018 at 3:03am PDT

Željko je u braku sa suprugom Majom 40 godina, a upravo toliko godina puni njihova najstarija ćerka kojoj je on danas posvetio svoje objave na fejsbuku. Međutim, pažnju svima privukao je njegov izgled s obzirom na to da pevač sada izgleda potpuno drugačije u odnosu na stajling koji je imao tada. 

- Na današnji dan, pre 40 godina sam po prvi put postao otac! Sanjo, zdrava mi bila i sreća da te svuda prati! Voli te tajo - napisao je Željko, a onda objavio i fotografije na kojima su njegova supruga Maja i ona sa njihovom prvom ćerkom.

Osim Sanje, Željko ima još dve ćerke, a neretko govori o tome koliko je srećan sa svojom porodicom kao i o tome da njegova supruga i on imaju skladan brak. Ipak, priznao je u nekoliko navrata da je bilo i teških dana.

- Maja i ja decenijama plovimo i uživamo u toj bračnoj luci mada nam more nije uvek bilo naklonjeno. Bilo je i nevera i bura, ali srećom, naš brod je zahvaljujući dobroj navigaciji, ali pre svega ljubavi i razumevanju od kojih je sazdan, izdržao sve izazove ovih godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading