GLUMICA PRIZNALA: Otac mog deteta mi NE POMAŽE I NE POJAVLJUJE SE!

Autor:

Zabava

18.05.2018

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teme koje se najčešće tiču žena uglavnom obrađuje voditeljka i autorka emisije "Magazin In", Sanja Marinković koja je i ovoga puta ugostila dame koje žestoko bore svoju životnu borbu i idu hrabro kroz život. Među njima bila je i glumica Ljiljana Jakšić, poznata kao Salveta iz "Kursadžija" koja je u 52-oj godini dobila ćerku Dariju.

RepublikaFoto: Prntscrin
Voli da obrađuje ženske teme... Sanja Marinković

Pet dama koje su zauzele svoje pozicije na kanabetu, gde su razmenjivale iskustva i časkale o životu i muško-ženskim odnosima su: Maja Volk, dramaturg i muzičar, Milica Milisavljević Dugalić, etno pevačica Balkana, Ana Kokić, pevačica, Ljiljana Jakšić, glumica i Goga Sekulić, pevačica. 

RepublikaFoto: Prntscrin
Maja Volk i Ana Kokić


Milica Milisavljević Dugalić provela je poslednjih sedam meseci u rijalitiju „Zadruga", pa je, razume se, sve zanimalo da od nje čuju neke detalje sa velelepnog imanja. Pričala je sa kim se najviše družila, ko ju je od zadrugara i zbog čeka omalovažavao, šta joj je Miki rekao i kako je izbegavala provokacije. Međutim, otkrila je Milica i koliko je preduzimljiva.
RepublikaFoto: Prntscrin
Ne žali se, dobila ćerku u 52-oj godini... Ljiljana Jakšić

Pevačica Ana Kokić, supruga vaterpoliste Nikole Rađena i majka njihove dve ćerke, konstatovala je da to što žene mogu da izdrže i podnesu, ne može ni pet muškaraca. Možda među njima to najbolje zna Ljiljana Jakšić, koja je 2013. godine rodila prvo dete, ćerku Dariju. Koliko joj je to radosti donelo u život, glumica nikada nije krila, ali svi u studiju su ostali šokirani njenim odgovorom na Sanjnio pitanje koje glasi:

-  Da li se tata, odnosno muškarac, ikada pojavio da ti pomogne?

Naizgled osramoćena, ali sa prepoznatljivim širokim osmehom, Ljiljana je kratko odgovorila – ne!

RepublikaFoto: Prntscrin
Goga najavila udaju... Sekulićeva i Ljiljana Jakšić

Goga Sekulić otkrila je u emisiji koja će biti emitovana u subotu da želi da se uda za verenika Uroša, ali da oboje ne vole ništa da planiraju, pa tako još ne znaju ni vreme i mesto svadbenog veselja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading