MC DAMIRO PREDSTAVLJA PET NOVIH PESAMA: Pokrenuo video produkciju u Beogradu, a u planu je muzička produkcija u Sarajevu

Autor:

Zabava

18.05.2018

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MC Damiro je svoju karijeru nakon Švedske nastavio u Beogradu, a tamo je otvorio svoju video produkciju.

RepublikaFoto: Promo foto
MC Damiro

Ovih dana MC Damiro je vrijedno radi, a on je snimio pet novih pjesama. Svaka od pjesma će biti ekranizovana. Atraktivnim spotovima privući će pažnju i uz atraktivnu manekenku Tamaru Radmilović i Eku. MC Damiro je svoju karijeru nakon Švedske nastavio u Beogradu, a tamo je otvorio svoju video produkciju.

- Pokrenuo sam svoju video produkciju Imperium TV u Beogradu i ovo su prvi spotovi koje potpisujemo. U planu je muzička produkcija,a to će biti u Sarajevu u saradnji sa Suadom Šuletom Jukićem, vlasnikom Intakt Recordsa. Dva videospota radim u Sarajevu. U planu je da pjesme ugledaju svjetlost dana do 20.maja, i jedna po jedna će ići na zvaničnom Jutjub kanalu. Posla ima i to će biti nešto novo na estradi - otkriva MC Damiro svoje planove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading