O PEVAČU PIŠU SVETSKI MEDIJI: Miloš Bojanić restaurirao Titovu limuzinu!

Autor:

Zabava

16.05.2018

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Bojanić poznat je kao pevač, pa čak i kao rijaliti pobednik "Farme", ali malo ko zna da je on i restaurator automobila.

Foto: youtube.com/ Ruptly TV
Boijanić kao restaurator...

O Bojaniću proteklih dana bruje francuski i ruski mediji, s obzirom na to da je on otkupio stari Titov "pakard" i restaurirao ga te sada krasi travnjak ispred pevačevog imanja u Novom Sadu.

Američki proizvođač luksuznih automobila "Pakard" jedan od svojih modela poklonio je tadašnjem predsedniku SFRJ Josipu Brozu Titu, koji je ovu limuzinu čuvao u Makedoniji i kada bi posećivao ovu bivšu jugoslovensku republiku njime bi se vozio.

Nakon Titove smrti kupio ga je jedan srpski državljanin koji mu je zamenio motor i menjač "Mercedesovim", a potom je ovaj automobil kupio Bojanićev prijatelj.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Zvezda rijalitija sada sređuje automobile... Miloš Bojanić

Miloš je za AFP potvrdio da se radio o Titovom automobilu:

- Ova, rekao bih lepotica, jeste "pakard" iz 1948. godine. Ko zna zašto, on (prethodni vlasnik) je uklonio sve originalne delove i stavio motor i menjač "mercedesa", kao i ruske delove - kazao je Bojanić. 

- "Pakard" je bio samo šasija i karoserija, bez prozora, samo su radkapne i točkovi bili originalni. Vratio sam ga u gotovo savršeno stanje - rekao je Miloš, kome su za taj poduhvat bile potrebne tri godine.

A ovako sada izgleda:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading