ISPUNIO SEBI SAN! Bane Opačić održao koncert, SAV PRIHOD IDE U DOBROTVORNE SVRHE!

Autor:

Zabava

11.05.2018

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kopozitor Bane Opačić jedini je koji se bavi ovim poslom, a koji je uspeo da napuni Centar "Sava" pomoću pesama koje je komponovao za sebe, ali i za popularne pevače.

Foto: Promo foto
On peva, ali i pravi pesme... Bane Opačić

Ovacije kojima ga je pozdravio prepuni Centar "Sava" na njegovom prvom solističkom koncertu pokazale su da je Bane Opačić ne samo umetnički i internet fenomen, već i pevačka zvezda na koju ozbiljno treba računati u godinama koje dolaze. 
Hiljade ljudi koji su bili u najpoznatijoj koncertnoj dvorani na Balkanu ali i mnogo više njih koji nisu uspeli da dođu do ulaznice pokazali su da je Opačićeva odluka da se predstavi kao kantautor bila pun pogodak. Toliku ljubav i pažnju obožavalaca on je uzvratio otpevavši im neke od svojih najvećih hitova u novom ruhu, sa autentičnom emocijom i novim aranžmanom, uspevši svojim glasom da zapali atmosferu od prvih taktova. 

RepublikaFoto: Promo foto
Marija se na koncertu Baneta Opačića fotografisala s fanovima...

U muzičkom spektaklu uživali su između ostalih i Marija Šerifović, Goca Tržan sa suprugom Rašom, Mirza Selimović, Dženan Lončarević, Aleksandar Milić Mili, Ana Sević, a počasno mesto u publici zauzela je Banetova supruga Nina koja je, kako je sam nebrojeno puta isticao, njegova pokretačka snaga i inspiracija za sva njegova dela. 

 

Moja najskuplja reklama ikad

A post shared by Bane Opačić (@baneopacic) on Apr 22, 2018 at 9:37am PDT


- Ispunio sam svoj san, a pošto je kompletna zarada namenjena deci bez roditeljskog staranja ovaj koncert će pomoći i da se ispune još neki snovi-  rekao je Bane i najavio da je ovo tek početak njegovih koncertnih druženja sa publikom. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading