ŽELJKO I JOVANA ZA OPREMANJE LUKSUZNE VILE NA SENJAKU, DALI 200.000€

Autor: informer.rs

Zabava

10.05.2018

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko i Jovana Joksimović iskeširaće 200.000 evra kako bi opremili luksuznu vilu na Senjaku koju su kupili od ćerke i zeta Miroslava Miškovića, Ivane i Gorana Karića

RepublikaFoto: informer
Željko i Jovana Joksimović na Seljaku grade porodično gnezdo

Oni su se dogovorili da u novi dom prenesu nameštaj iz svog stana sa Zvezdare, ali je Jovana želela da dokupe još ponešto kako bi im kuća bila što lepša.

Jovana želi novo

I pored toga što već imaju kvalitetan nameštaj, koji su donosili sa raznih strana sveta, Jovana želi da u porodični dom unese nešto novo.

- I pored toga što već imaju kvalitetan nameštaj, koji su donosili sa raznih strana sveta, Jovana, kao i svaka žena, želi nešto novo da unese u porodični dom. Za to zadovoljstvo Željko će morati da iskešira između 150.000 i 200.000 evra - kaže izvor blizak paru.

On dodaje da pevač smatra da je to nepotrebno, ali želi da njegova supruga bude srećna i zadovoljna, pa je bez razmišljanja pristao da joj ispuni želju.

- Željko i Jovana, pored toga što prodaju dva stana, moraju da dignu kredit od 1,5 miliona evra kako bi isplatili vilu. Reč je o ogromnoj svoti novca, koju će vraćati narednih 20 godina. S jedne strane, Željko je svestan da im nisu potrebni dodatni troškovi, ali s druge strane želi Jovani da ispuni svaku želju kako bi joj pokazao koliko je voli i koliko je srećan što mu je rodila troje dece. Jovana se već bacila u potragu za stvarima koje će njihov dom upotpuniti i učiniti lepšim - završava priču naš sagovornik.

RepublikaFoto: informer

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading