Otkrivamo sva Macurina lica: Dičim se što sam VIP doktorka!

Autor:

Zabava

10.05.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura osvanula je u novom spotu zvezde "Granda" Aleksandre Bursać za pesmu "Čini mi se da sam se zaljubila", u kom poznata doktorka glumi samu sebe i deli mladoj pevačici čuvene savete o slojevitom oblačenju. Ovo nije prvi put da Macura ima izlete pred kamerama jer se, pored brojnih gostovanja koja je imala kao lekar, već oprobala i kao voditeljka, članica žirija muzičkog takmičenja, pojavljivala se i u modnom žiriju, a pošto joj je u prvoj sezoni "Nemanjića" izmakla uloga, s nestrpljenjem čeka nastavak u kom se nada da će ipak dobiti angažman.

Foto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Nada Macura

- Aleksandra je izrazila želju da joj ja budem u spotu, ja sam to prihvatila jer je poštujem kao pevačicu, kao i tim koji je radio spot. Moja uloga je bila da budem doktorka. Ja sam lekar i u privatnom životu, samo je za potrebe spota sve malo duhovitije prikazano. Učešće u spotu mi je bilo najlepše iskustvo baš zato što je pitko i uradila sam to bez napora. Prija mi što sam VIP doktorka, treba se za to izboriti! Sama sam sve to stvorila, niko mi nije menadžerisao, ja sam sama sebi krčila put. Sve što radim u životu, radim sa ljubavlju, imam dve specijalizacije, ja sam primarijus, dobro radim kao novinar, kao lekar, elokventna sam, stalno idem napred i podižem lestvicu. Zadovoljna sam, od sebe uvek tražim više i nikad ne razmišljam o tome koliko ću zaraditi, neke stvari se rade iz čistog zadovoljstva, a ne zbog novca - kaže Nada, koja se oprobala i kao di-džej u jednom klubu iste večeri kada je u Beogradu nastupala Paris Hilton.

VIP doktorka ističe kako bi se i na mestu pomoćnika ministra zdravlja odlično snašla.

- Ne znam šta je moj sledeći korak, zanima me i politika ako im je potreban profil kao što sam ja. Sve što mi se ponudi, uradila bih tako što bih se stavila u funkciju naroda. Rado bih bila pomoćnik ili savetnik ministru Lončaru pošto smatram da on već dobro obavlja svoj posao, pa ne bih pucala na njegovo mesto - zaključuje Macura i tvrdi da jedino sebe ne vidi u rijaliti-programima.

- Nikada ne bih ušla u rijaliti, ali bih učestvovala u projektima humanitarnog karaktera, kao što su kvizovi. Neko je želeo da se moje ime nađe u seriji "Nemanjići", ali snimaće se druga sezona, pa očekujem možda neki poziv. Svakako bih ga prihvatila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading