ADIL PROGOVORIO O ODNOSU SA SUPRUGOM!

Autor:

Zabava

04.05.2018

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Adil Maksutović, postao je poznat kao zet Džeja Ramadanovskog, a danas je u emisiji kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića pričao o svojim počecima, činjenici da je završio dva fakulteta, ali i suprugi Ani na koju je fizički nasrnuo 2013. godine.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Jovana i Adil otkrili da su živeli u istoj ulici u detinjstvu...

Adil je u emisiji otkrio kako je upoznao svoju suprugu i tek sada se saznalo da se Ana i on poznaju od malih nogu:

- Preselili smo se u Kotež iz centra Beograda. Moji su kupili stan od Džeja i njegove supruge Nade. Tada je Ana bila mnogo mala, imala šest godina, a ja 11. Družili smo se jer su oni živeli 100 metara niže. Odrasli smo zajedno, naši roditelji su bili kućni prijatelji - počeo je Adil.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Adila, Ana, Marija i Džej

- Potom se Džej razveo, a Ana se preselila kod oca. Sreli smo se nekoliko  godina kod nekih prijatelja. I ja vidim da je od devojčurka postala devojka, a ja mangupčić - zaključio je pevač.

Zbog fizičkog nasrtaja na Anu, Adil ne razgovara s Džejem. A iako su neki mediji pisali da je Adilova supruga Ana trudna, pevač je to demantovao ovog jutra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading