KONCERT ZA PAMĆENJE: Proslavljeni trubač oduševio u Crnoj Gori!

Autor:

Zabava

03.05.2018

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva truba Srbije, Dejan Petrović održao je koncert u Crnoj Gori za prvomajske praznike i time otvorio sezonu nastupa izvoiđača na primorju.

RepublikaFoto: Promo foto
Otvorio sezonu... Dejan Petrović

Praznik rada nije bio vreme za odmaranje za „Dejan Petrović Big Bend“ pošto su tokom dve večeri prvomajskih svetkovina održali spektakularne koncerte na primorju.

Prvi koncert bio je na samoj plaži u sklopu jednog od najluksuznijih restorana na Jadranu, gde su Dejan i članovi njegovog „Big benda“ nastupom za pamćenje proglasili početak nove radne sezone. Veče kasnije, na trgu u Budvi vlasnik titule Prva truba Sveta muzikom je podigao atmosferu do usijanja podigavši na nove hiljade posetilaca koji su pristigli i iz okolnih gradova.

RepublikaFoto: Promo foto
Spektakl u Budvi privukao je mnogo ljubitelja trudbe...

- Bilo je izuzetno zadovoljstvo svirati i otvoriti novu sezonu u Crnoj Gori, a ni mi nismo odoleli pa smo se okupali i voda je zaista odlična, kažu da se ne pamti da je bilo ovoliko toplo u ovo doba godine. Pa neka tako i potraje – rekao je Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading