LUKU RODITELJI IZBACILI IZ STANA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek zakoniti suprug Nataše Bekvalac Luka Lazukić, koji ju je 14. aprila u porodičnom stanu pretukao, ostao je bez krova nad glavom.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Luka Lazukić

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Lazukiću su roditelji rekli da se iseli iz njihovog stana u Zemunu pošto više nisu mogli da trpe pritisak i sramotu.

 Luki su roditelji naredili da ide iz kuće jer od blama zbog njega ne mogu da izađu ni do prodavnice

 

- Luka se nakon skandala sa Natašom uselio kod roditelja u njihov stan u Zemunu. Njih je sve vreme uveravao kako nije digao ruku na suprugu i pravdao im se da on nije siledžija. Međutim, pošto su novinari svakodnevno dolazili i zvonili im na vrata, njegovu porodicu je to uznemiravalo, a svakodnevne vesti i osuda javnosti naveli su Lazukiće da posumnjaju kako je nasilja ipak bilo - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Tada je Luki otac saopštio da je bolje da napusti njihov stan jer oni od sramote ne mogu ni u prodavnicu da odu. Rekao mu je da su majka i on stari i bolesni i da im dodatni stresovi nisu potrebni. Istog dana Luka je napustio porodični dom - završava priču naš sagovornik.

Kako dalje saznajemo, IT stručnjak nakon toga uselio se kod jednog prijatelja na Vračaru, gde trenutno boravi. U želji da saznamo detalje vezane za navode do kojih smo došli pozvali smo Lazukića, ali do zaključenja broja on se nije javljao na telefon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading