POTRESNA PRIČA IZ MAKEDONIJE O ŽIVOTU BALKANSKE ZVEZDE!

Autor:

Zabava

27.04.2018

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Premijera-Vikend specijal" i ove nedelje u 14 časova donosi najaktuelnije priče o vašim omiljenim zvezdama.

Foto: Promo foto
"Premijera - Vikend specijal"

Nemanja Vujičić u rubrici "Odakle se sele" iz Makedonije donosi priču o životu Usnije Redžepove, koja je preminula pre skoro tri godine. Njene pesme svi dobro znate, a kakvo je bilo njeno detinjstvo i njen život, saznaćete u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Ovonedeljno izdanje vaše omiljene emisije o poznatima donosi i nove detalje nasilja u porodici koje je pretrpela Nataša Bekvalac, ali i kako je proteklo saslušanje pevačice i njenog i dalje zakonitog supruga Luke Lazukića.

Poznati su bez ustručavanja govorili pred kamerama emisije "Premijera-Vikend specijal", a ekipa je posetila i Valjevo. Otkrivamo gde živi učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruga" i Pinkova zvezda, Nadežda Biljić, i da li će to biti nova adresa i Mikiju Đuričiću.

Tijana Prica i Ognjen Nestorović će se u studiju ludo zabaviti sa Majom Berović i Aleksandrom Milićem Milijem, a tu pozitivnu atmosferu preneće i na vas kraj malih ekrana.

Ne propustite novo izdanje najgledanije emisije o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 29. aprila u 14 časova na TV Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading