DAN POSLE KONCERTA, Karleuša otkrila kroz šta je sve DARA PROŠLA!

Autor:

Zabava

22.04.2018

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivnom porukom Jelena Karleuša opisala je kroz šta je sve prošla Dara Bubamara kako bi ostvarila svoj san i obeležila 25 godina karijere.

 

WHAT A SHOW, WHAT A NIGHT! Congratulations @darabubamara_official ✨✨✨✨✨✨

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 22, 2018 at 12:33am PDT

- Toliko uloženog truda, rada, suza, novca, živaca... izvađenih noževa iz leđa... Zaslužila si ovakav uspeh i zatvorila svima usta! - napisala je Jelena u komentaru ispod video snimka sa sinoćnjeg koncerta koji je Dara objavila. Bubamara joj se na ovome, ali i na podršci i na gostovanju zahvalila:

Foto: iinstagram.com/darabubamara_official
Karleuša otkrila kroz šta je Dara prošla...

- Hvala ti mnogo, znaš kroz šta sam prolazila. Ti si divna, iskrena i mnogo mi znače tvoji komplimenti. Idemo, ubila sam Jeco. Hvala na najvećoj podršci - odgovorila je Dara.

 

This is your day my dear @darabubamara_official ! Let’s get it!!!

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 20, 2018 at 4:17pm PDT

Podsećanja radi, Dara je najavila koncert pre Seke Aleksić u "Štark Areni". Međutim, par dana kasnije svoj koncert najavila je i Seka koja je odlučila da napravi spektakl nedelju dana pre Bubamare, što je nju naljutilo. Seka i Dara prekinule su dugogodišnje prijateljstvo zbog ovoga. Dari je tada u pomoć priskočila Jelena Karleuša koja je odlučila da gostuje na Bubamarinom koncertu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading