Evo šta ruski mediji pišu o Bikoviću nakon raskida sa Aglajom!

Autor:

Zabava

21.04.2018

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković nedavno je okončao svoju romansu sa ruskom glumicom Aglajom Tarasovom, ali su ruski mediji i dalje naklonjeni ovom našem mladom umetniku.

Foto: instagram.com/bikovic
Miloš Biković

Naime, oni mu tamo predviđaju blistavu budućnost i smatraju ga jednim od najzapaženijih sprskih glumaca u Rusiji.

- Sve više srpskih glumaca želi da glumi u ruskim filmovima. Ovaj februar je bio posebno uspešan po tom pitanju - objavljen je film "Ice", a na Berlisnkom filmskom festivalu jedini emitovani ruski film bio je "Dovlatov", koji je očarao kritičare. U oba filma glavne uloge bile su poverene srpskim glumcima, Milošu Bikoviću i Milanu Mariću - ističu tamošnji mediji.

Foto: instagram.com/bikovic
Miloš Biković

Osim toga, rusko tržište privlači i svetske zvezde kao što su Arnold Švarceneger, Antonio Banderas i Džon Malkovič, a sprskim glumcima daje mogućnost da se proslave i van svoje zemlje.

Ovaj trend je započeo Miloš Biković, koji je prvo glumio Nikitu Mikhalkova u "Sunčevom uticaju", a zatim je dobio glavnu ulogu u trileru "Duhless-2".

Kako su bili oduševljeni njegovom glumom, režiser Oleg Trofimov i producent Aleksandar Andrijusčenko angažovali su ga za jednu od glavnih uloga u filmu "Led".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading